2012. augusztus 31., péntek

Kér(d)és

Mivel többen érdeklődtek Olvasóim közül, hogy hogyan lehet kommentet írni a bejegyzésekhez, megpróbálok erre válaszolni. De a biztonság kedvéért - mivel én elég ügyetlen vagyok a számítógép kezelését tekintve (még egy CD-íráshoz is segítség kell), - szeretném megkérni Heni és Magdi barátnőmet (a 2 netgurut:-)), hogy legyenek szívesek kommentben megerősíteni vagy megcáfolni, esetleg további hasznos információkkal kiegészíteni az én utasításaimat, hogy mások is hozzászólhassanak a témákhoz. Előre is nagyon szépen köszönöm!
Szóval:
1. Menj a kommentelni kívánt bejegyzés végére!
2. Ott találsz egy rubrikát: "Megjegyzés küldése".
3. Írd be a megjegyzésed!
4. A rubrika alatt találsz egy ilyet, hogy: "Megjegyzés írása mint", ha ott legördíted az ablakot, választhatsz, h. honnan írod a megjegyzésed (pl. Google fiók-ha pl. van gmail címed). Ha nincs számodra megfelelő lehetőség, vagy fogalmad sincs, mik ezek, szerintem válaszd a "Névtelen" opciót és esetleg magában a megjegyzésben tüntesd fel, hogy ki vagy (úgy gondolom ez a legegyszerűbb)!
5. Kattints a "Közzététel" gombra! (Amennyiben ellenőrizni akarod, hogy hogyan is fog kinézni a bejegyzésed, kattints az "Előnézet" gombra, majd ha megfelelnek a látottak, klikk a "Közzététel"-re! )
Remélem mindenkinek sikerül  a megjegyzés írása, nagyon várom a kommenteket! Köszi-pá-puszi!

3 megjegyzés:

  1. Így,így :)
    És ne felejtsd el beírni az ellenőrző kódot, amit szóközzel kell elválasztani.

    VálaszTörlés
  2. 20 hét :) Hivatalosan is félidősnek számítasz :) Ugyanannyi van előre,mint hátra :) Tök jó!!!

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés