2012. augusztus 9., csütörtök

Napi friss

Hencsi barátnőm készített nekem egy montázst az eltelt 1 hónapról, amit ezúton is köszönök neki. A változás felettébb látványos. Íme:

Magdi barátnőm (középiskolai örökös "bandatag":-)) pedig Debrecenből lepett meg kedves hívásával az este. Ezúton is köszönöm neki, nagyon feltöltött! Magdi mellett nem lehet unatkozni. Mindig vannak történetei, vagy ha nincsenek is, csinál. Mármint jó értelemben. Annyira irigylem őt és a hozzá hasonló embereket, akik akár egy szimpla mindennapot is fel tudnak dobni lelkesedésükkel, élvezetes előadásmódjukkal. Beszéltük, h. találkoznunk kellene és talán ez sikerül is aug. 20-a környékén. Már alig várom! Annyira örülök, h. tartom Vele és Edittel is a kapcsolatot!

2 megjegyzés:

  1. Zsanikám!
    Gyönyörű szépek vagytok: Te és a Picurkád, aki láthatóan egyre nagyobb lesz! :) Te meg egyre szebb, a világunk meg egyre boldogabb!
    Köszönöm szépen, hogy megosztottad velem is a jó hírt, és nagyon like-olom a blogod, minden nap olvasni fogom eztán! Írj jó sokat magatokról!
    Most úgy megölelnélek!
    Sok-sok puszi!
    Magdi

    VálaszTörlés
  2. Drága vagy, Meg! Nagyon köszi! És örülök, h. írtál ide! Remélem hamar megölelhetjük egymást!!! Gyere el 20.-a körül, annyira jó lenne! De megbeszéljük! Millió puszi!

    VálaszTörlés