2012. augusztus 29., szerda

Egy hét híján 20

Ma meglátogatott 2 barátnőm, bár már elég későn jöttek, mert mindketten dolgoztak. Nagyon jó volt, hogy tudtunk kicsit találkozni. Akartam képeket csinálni, de sajnos épphogy elég volt az elemek kapacitása a betöltött 19. heti fotózásra:-) Így le kellett mondanom a barátnős képekről. Milu barátaim itt-tartózkodásának másfél órájában végig boldogított minket, szóval nem nagyon beszélhettünk csajos témákról:-))) De örültem, hogy ha az ő pasijaik nem is, az enyém legalább ott volt köztünk:-) Csak a lányok nem biztos, hogy így képzelték a látogatást. Bár végülis a kispapának is jár egy kis csajos buli:-) 
Mivel az újratölthető elemek töltője nem található meg a házban, kb. 20 csere után tudtuk Milukámmal összekaparni e  pár fotót rólam. 


Kicsit unalmas már a fenti felső, úgyhogy 1 képet csináltunk az egyik kedvenc ruhadarabommal is: 
És még 1 közeli fotót is mellékelek, amit valamelyik nap csináltam magamról, csak azért, hogy lássam, a várandósság, a rengeteg pihenés és "munkanélküliség"  hagy-e nyomot az arcomon:-)

2 megjegyzés:

  1. Szia Zsani!
    Egyre szebb az a poci, olvaslak ám, folyamatosan!
    Hamarosan hívlak majd!
    Sok puszi! ( egyenlőre még csak a távolból, mert még mindig köhögök, jól kifogott rajtam ez a Sommergrippe :( )

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, Meg! Örülök, h. szeretsz olvasgatni!:-)
    Gyógyulj meg hamar, mert mostmár nagyon elhúzódik az a Sommergrippe!:-) Egyébként szept. közepéig valamikor ellátogatunk Editékhez, mert Milán lesz szabadságon pár napot, majd ha tudok konkrétumot hívlak, hátha létrejöhet akkor is a tali!
    Én is puszillak, apukád gyümölcseit, zöldségeit nyomassad a szervezetedbe, attól tuti meggyógyulsz!:-)))

    VálaszTörlés