2012. szeptember 21., péntek

4D

Ma fél 6-ra van időpontunk Ózdon 4D-s UH-ra, már teljesen lázban égek miatta és legszívesebben most előre tekerném az időt, hogy végre láthassam Picurkánkat. Persze izgulok kicsit, h. minden rendben legyen Vele. De tudom csodaszép és egészséges lesz, mert ennek így kell lennie. A méretei teljesen megfelelnek majd a korának és a lehető legtöbbet mutatja majd magából apró Kincsünk. Ébren lesz, mocorog majd, de csak annyira, hogy szuper felvételeket lehessen Róla készíteni. Drága kis arcával mosolyog és mosolyt meg persze könnyeket csal majd a mi arcunkra is édes kis Csodánk. Felfedezünk már most magunkból vonásokat az arcocskáján. Ásít majd, szopizza apró ujjacskáit, forog, belémbújik, szégyenlős lesz, de csak pár percig, majd megmutatja a nemét is. A doktorbácsi meg fogja erősíteni, hogy kislány. Vagy azt, hogy kisfiú:-).
Lelkemet ünneplőbe öltöztetem, mert nagy pillanatok lesznek ma kora este. Az egész világ  a szemünk elé tárul a monitoron. A mi miniatűr kis világunk, csillagokkal, galaxisokkal együtt, maga a Mindenség.
Nagyon boldogan fogunk távozni a babamoziból, abból a fantasy-filmből, ami nemsokára valósággá válik....
Legalábbis így álmodom meg. És én hiszek ebben az álomban. Istenem, légy velünk!
Újra itthon! Hála az Égnek elvileg minden oké. Kb. 1,5 órát kellett várnunk, h. sorra kerüljünk. De megérte!!!
Azt mondta a doki, hogy ilyen izgő-mozgó gyereket még nem látott, nagyon nehezen sikerült elkapnia 1-1 pillanatot, mert rögtön haladt is tovább Csöppségünk. Lehet, hogy nem kellett volna édeset ennem előtte és úgy kissé nyugodtabb lett volna. Éreztem minden mozdulatát, ráadásul az UH-gép feje is úgy nyomta már a hasam, szerintem Prüntyőke is azért menekült már, hogy hagyjuk békén. 
Olyan kis gyönyörű a mi Picikénk, már most! Elég rosszul sikerült a képeket lefényképeznem, inkább majd beszkennelem valamikor, de ízelítőül a KISLÁNYUNKRÓL (100%, hogy picilány) pár kép és adat:
Széppofi

Közelebbről

Mosolygós kis töklámpás:-) De így is gyönyörű!

Nyugisabb pillanatában
Egyem meg...

Cukikánk

Puncika

Mint egy grafitrajz


Édibébi

A sorozat


Bár még nem vagy itt teljesen köztünk, mégis érzem tested, hallom lelked Drága Kincsünk! Hisz létezel!!! 
Ezt a dalt Neked küldöm! Bizonyára ismerős lesz, mert hallgattuk már együtt! <3

2 megjegyzés:

  1. Könnyes a szemem, lúdbőrözik a karom...Olyan nagyon szép!!!!! Nagyon örülök nektek, kiscsodának, na meg hogy kiscsajszi lesz :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük szépen Hencsikém! <3

    VálaszTörlés